Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας). Η ευθύνη της εταιρίας περιορίζεται στην αντικατάσταση του προϊόντος, μόνο όταν είναι ελαττωματικό κατά την αγορά του (μετά από παρατήρηση του πελάτη και τη σύμφωνη γνώμη της εταιρίας μας. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να ξεπεράσει τις 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της αποστολής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή απαιτείται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Packpack.gr. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή αφού πρώτα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 24670 83035 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sales@packpack.gr.

Στα προϊόντα τροφίμων όπως τα κουφέτα και τα ζαχαρώδη επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εξαιτίας της ευαισθησίας των προϊόντων, καθώς τα προϊόντα αλλοιώνονται.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : 

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση». Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς. 
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 24670 83035  και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. 
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 24670 83035 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sales@packpack.gr  εξηγώντας τον λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.