Τρόποι αποστολής

Οι αγορές & αποστολές μέσω της ιστοσελίδας μας γίνονται με βάση τα παρακάτω. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός μίας εβδομάδας, με την έννοια της αλλαγής ή της πίστωσης του ποσού για μελλοντική αγορά, και μόνον εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το κόστος επιστροφής αλλαγής εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για παραγγελίες με κόστος μεγαλύτερο από 150€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

  • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής.

Σημαντικό: Δυνατότητα μεταφοράς στα δέματα έως 15kgr βάρος και μέγιστη διάσταση το 1,30m

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία και η πληρωμή της αποστολής θα γίνει κατά την παράδοση των εμπορευμάτων στον μεταφορέα.

Βασική προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής τις παραγγελίας σας με αντικαταβολή.

Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας).

Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24670 83035 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@packpack.gr για να καταστεί σαφής η όποια λεπτομέρεια αφορά τη μεταφορά καθώς και το κόστος της ανάλογα με την περιοχή της αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας εξαρτάται από την  περιοχή στην οποία θέλετε να αποσταλεί. 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24670 83035 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@packpack.gr για  να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στις αποθήκες μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.

Οι αγορές & αποστολές από την Packpack.gr  μέσω COURIER γίνονται με βάση τον παρακάτω πίνακα:

1. Αποστολές εντός της ίδιας πόλης:
Αποστολές βάρους έως 5 κιλά4,00€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό έως 15 κιλά1,00€
2. Αποστολές από πόλη σε πόλη:
Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους έως 5 κιλά4,00€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό1,00€
Αποστολές προς Νησιωτική* Ελλάδα βάρους έως 5 κιλά4,00€
Για κάθε επιπλέον 1 κιλό έως 15 κιλά1,00€
3. Πρόσθετες Υπηρεσίες
Υπηρεσία Αντικαταβολής2,00€
Προς Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές**Χωρίς επιπλέον χρέωση
*ενδεχόμενη παράδοση με καθυστέρηση 1-3 εργάσιμες μέρες επιπλέον του καθιερωμένου χρόνου παράδοσης** ενδεχόμενη παράδοση με καθυστέρηση 1-2 μέρες επιπλέον του καθιερωμένου χρόνου παράδοσης

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α.